Programare web

Programarea aplicațiilor (PHP / (my) SQL / Ajax / Flash / Apps)

Anii noștri de experiență în programarea web (PHP, Ajax (Asynchronous JavaScript and XML), JavaScript, CSS și multe altele …) ne fac partenerul ideal pentru implementarea proiectelor dumneavoastră de internet. Beneficiați de o aplicație proiectată profesional și individual pentru toate nevoile dumneavoastră. Nu știți încă cum ar trebui să arate soluția dumneavoastră? Nici o problemă! Vom fi bucuroși să dezvoltăm împreună cu dvs. un concept personalizat.

Programarea aplicațiilor, crearea, integrarea și întreținerea șabloanelor, modulelor, componentelor și aplicațiilor complexe în funcție de dorințele dumneavoastră.

Dezvoltarea și programarea aplicațiilor web mobile în conformitate cu cerințele dumneavoastră individuale pentru utilizarea pe PC-uri, tablete și dispozitive mobile / telefoane mobile.

Crearea aplicației dorite în PHP / SQL / Ajax, precum și extensii / integrări pentru sistemul dvs. de gestionare a conținutului (de exemplu, Word Press).

Instalarea și întreținerea sistemelor de magazine, cum ar fi PrestaShop, Shopware și altele, în conformitate cu dorințele și cerințele dumneavoastră.

ÎNCEPEȚI PROIECTUL DVS. CU NOI ASTĂZI!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați …