Despre noi

Red Frog Agenție S.R.L. este o agenție de internet cu sediul în România, cu angajați vorbitori de limba germană și română. Mulți ani de experiență în industria media și online, precum și o gamă largă de servicii se numără printre calitățile noastre.

Suntem activi în multe segmente de piață legate de IT, Internet, publicitate, marketing și consultanță și vă oferim concepte personalizate și soluții inovatoare pentru o prezentare optimă a companiei dumneavoastră.

O echipă tânără de designeri web, dezvoltatori și manageri de proiect vă va ajuta să profitați la maximum de oportunitățile și posibilitățile schimbărilor digitale.

Programare Web

Ne ocupăm de crearea, integrarea și întreținerea de șabloane, module, componente și …

Urlaub in Rumänien

Proiectul „Urlaub in Rumänien” este cea mai mare platformă de informare în limba germană despre România.

Referințe

Numeroși clienți se bazează deja pe experiența și expertiza noastră. Veniți și dumneavoastră la bord!

Consultanță

Cu peste 30 de ani de experiență în consultanță, echipa noastră vă oferă sfaturi și strategii individuale pentru afacerea dvs. Susținem deja numeroase companii germane în dezvoltarea afacerii lor și ridicarea acesteia la un nou nivel. Alături de dumneavoastră, Red Frog dezvoltă soluții eficiente pentru a crește potențialul companiei dumneavoastră.

Servicii IT

Ca agenție de internet, suntem desigur specialiști în domeniul tehnologiei informației (IT). Vă oferim servicii complete pentru tot ce are de-a face cu World Wide Web. De la planuri de eMarketing la dezvoltarea și programarea de aplicații și site-uri web, până la soluții de comerț electronic, optimizare pentru motoarele de căutare și multe altele.

PLANIFICARE & STRATEGIE

Dezvoltăm un concept individual în conformitate cu ideile și dorințele dumneavoastră.

DESIGN & DEZVOLTARE

Facem schita si design-ul si incepem dezvoltarea functionalitatilor site-ului.

TESTARE & LIVRARE

Testam toate functionalitatile, iar dupa ce totul este perfect, livram produsul.

ÎNCEPEȚI PROIECTUL DVS. CU NOI ASTĂZI!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați …